Beste speeddate product 2015 Bekend van TV

De speeddate app van Nederland en België

Binnen 1 minuut een date - probeer het nu gratis!

1 2 3 4

.

Succes! Je profiel is aangemaakt!

Klik op de bevestiging in de e-mail, deze is verstuurd naar:

Controleer of je e-mail goed is aangekomen!

Gebruik je Gmail? Controleer dan je SPAM map. Gebruik je Outlook? Controleer dan je ONGEWENST map.

2684 mensen vinden dit leuk - 5 van 68 reacties

Tijgertje
Ik kan niet kiezen, help! Nou ja, klein luxeprobleempje van deze site, verder heb ik er niets op aan te merken, werkt super en is overzichtelijk en merk dat heel veel mensen het met me eens zijn want er zijn heeeeeel veel personen om mee in contact te komen. Ik raad iedereen die op zoek is aan om zich aan te melden en o ja, leuke mannen laat gerust een bedankje bij me achter (hint hint) xxxx
· 16 ·
Rick Sloothaak
Ik verklaar Firstdates hoogstpersoonlijk tot de beste speeddate site die je in Nederland en België kan vinden. Je krijgt serieuze en leuke reacties en het is misschien niet meteen raak, maar ik geloof dat op ieder potje wel een deksel past! Ik heb zelf inmiddels hartstikke leuk contact opgebouwd met Paulien, eerst hier via Firstdates en toen het goed voelde spraken we af in een restaurant. Inmiddels zijn we dolverliefd op elkaar!
· 28 ·
Helen Buizer
Pffffff spannend... vanavond m'n eerste echte speeddate gehad, ik was behoorlijk zenuwachtig maar gelukkig was hij heel lief voor me. We hadden al heel wat van gedachten gewisseld maar in het echt blijft het afwachten, blij dat het niet tegenviel, in tegendeel!
· 5 ·
Tigo van Werven
Ey @Rnie ik kan 'm wel snappen die reactie zo dacht ik in eerste instantie ook maar ja wie niet waagt die niet wint he. zit hier zelf met een bomvolle @#! agenda zoveel reacties als ik krijg hier - moet helemaal in de toekomst plannen HAHAHA nou ja dr is genoeg keus dus ga je blijven twijffelen of will you enjoy your FIRST DATE soon?
· 12 ·
Rnie
Tssssssss ik zie door de bomen het bos niet meer of liever gezegd, ik zie door alle online dating en speeddates en hoe je het ook noemt niet meer waar je nu echt leuk in contact kan komen met een gezellige dame. Heb al genoeg rotervaringen, iemand hier die al (positieve?) ervaringen heeft met deze site?
· 3 ·